1 Haziran 2017 Perşembe

Fethiye Günübirlik Tekne Turları

Akdeniz ve Ege’nin tam ortasında bulunan Fethiye körfezi irili ufaklı birçok koy ve adaya ev sahipliği yapmaktadır. Bu adalar ve koylara yapılan turlar güzellikleriyle birçok yerli ve yabancı turistin ilgisi çekmekte ve Fethiye bölgesini dünyaca ünlü bir tatil yöresi yapmaktadır. Peki Fethiye'de yapılan günübirlik tekne turları nelerdir ? Farklı tekne turları ve tekne tipleri var mıdır ?

Fethiye ve civar bölgesinde üç ana tekne turu rotası bulunmaktadır.

1 Fethiye 12 Adalar Tekne Turu, 2 Ölüdeniz Kelebekler Vadisi Turu, 3 Fethiye Koylar Turu. Bu üç tekne turu rotasına dilerseniz çift katlı su kaydıraklı, yelkenli gulet ve ya korsan tekne seçenekleri ile katılmak mümkün. Günübirlik tur rotalarını, dilerseniz yalnızca ailenize özel bir tekne ile de tur düzenlenebilmektedir. Aile, grup ve özel toplantılar için de yine çift katlı ve ya yelkenli tekneler tercih edilebilmektedir. Yazın tadını birbirinden güzel ada ve koylarda, dilediğiniz şekilde geçirmek isterseniz sizleri Fethiye'ye davet ediyoruz. Başlıca mola noktalarımız Kelebekler Vadisi, Soğuk Su Koyu, St.Nicholas Adası, Göcek Adası, Yassıca Adası, Kızıl Ada, Tersane Adası, Akvaryum Koyu ve Tarzan Koyu'dur.r.
Tekne turlarımızda fiyatımıza dahil öğle yemeği ikramı da yapılmaktadır. Çift katlı su kaydıraklı teknelerimiz de porsiyon, yelkenli gulet, korsan ve özel tur teknelerimizde açık büfe olarak öğle yemeği ikram edilmektedir. günbirlik tekne turlarında tavuk veya balık, yanında yeşil salata ve makarna ikramı bulunmaktadır. Açık büfe ikramlarımızda tavuk veya balık seçeneği mangalda olmak üzere ilaveteen turşu, patates salatası ve meyve ikramı da yapılmaktadır.Teknelerimizde bay/bayan wc, duş, mescit ve soyunma kabinleri bulunmaktadır.

Tüm bu turlar için önceden rezervasyon yaptırmak, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak da mümkün. Intersky Travel Fethiye resmi websitesi üzerinden dilediğiniz tur ve aktivite için rezervasyon yapabilirsiniz. www.interskyturkey.com . Sizleri de en kısa sürede tekne turlarımıza bekliyoruz.

İyi tatiller dileriz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder