24 Mart 2016 Perşembe

 Uluslararası Dalaman Havalimanı, yerli ve yabancı milyonlarca turiste tatillerine giden yolda evsahipliği etmektedir. 2014 yılında yenilenme sürecine giren Dalaman Havalimanı bugün YDA Dalaman Havalimanı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
 Yolculukları için havayolu ulaşımını tercih eden bir çok ziyaretçi Dalaman Havalimanı'ndan Dalaman, Sarıgerme, Dalyan, Marmaris, İçmeler, Göcek, Çalış Plajı, Fethiye, Hisarönü, Ovacık, Ölüdeniz, Kayaköy, Uzunyurt Faralya, Yeşil Üzümlü, Seydikemer, Kalkan ve Kaş bölgelerine seyehat etmektedirler. Gerek konumu gerek de akıcı karayolu bağlantıları sayesinde Dalaman Havalimanı, ziyaretçiler ve bölge ekonomisi için çok önemli bir yere sahiptir. Her havalimanında olduğu gibi toplu taşıma araçları ve taksiler Dalaman Havalimanı'nda bulabileceğiniz en kolay ulaşım araçları. Bunun yanında Dalaman Havalimanı'ndan özel transfer hizmeti veren seyahat acentalarıda mevcuttur. Önceden internet veya telefon yolu ile yapabileceğiniz kolay rezervasyonlar ile çok daha ekonomik ve konforlu bir şekilde tatilinize başlayabilirsiniz. Dalaman Havalimanı Özel Transferi hakkında öne çıkan şirketlerden olan Intersky Travel misafirlerine tecrübeli ekibi ve kaliteli servis anlayışı ile uzun yıllardır hizmet vermektedir. Dalaman Havalimanı'ndan Sarıgerme transferi, Dalyan transferi, Marmaris transferi, İçmeler transferi, Göcek transferi, Çalış Plajı transferi, Fethiye transferi, Hisarönü transferi, Ovacık transferi, Kayaköy transferi, Ölüdeniz transferi, Uzunyurt Faralya transferi, Yeşil Üzümlü transferi, Seydikemer transferi, Kalkan ve Kaş transferi hizmeti sağlayan Intersky Travel, A grubu TURSAB ( Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ) üyesi olup tüm transfer hizmetlerinde tam donanımlı, sigortalı ve periodik bakımları yapılan araçlar kullanmaktadır. Dalaman Havalimanı taksi transferi, Dalaman Havalimanı minibüs transferi, Dalaman Havalimanı vip transferi gibi farklı transfer aracı taleplerine cevap verebilen Intersky Travel güvenli ve ekonomik turizm hizmetleri ile siz değerli misafirlerini bekliyor.

 Dalaman Havalimanı transfer hakkında bilgi, detay ve fiyatlar için lütfen Dalaman Havalimanı Transferi linkimizi tıklayınız. Intersky Turizm ve Seyahat Acentası ile ilgili yorum ve görüşleriniz için sosyal medyada bizi takip edebilirsiniz.

 Sizleride en kısa sürede ağırlamak dileğiyle.

 Ozan AVCI
Intersky Travel
www.interskyturkey.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder